2* Examen 2015

Donderdag 15/1/15 konden Annelies, Christophe en Joost het theorie- en zwembadgedeelte van hun opleiding tot 2* duiker afronden. Om 19h meldden Joost en Christophe zich in de tennisbar aan om zich een weg te banen door de met liefde en zorg opgestelde examenvragen. Het verheugde mij hoe ernstig, beide heren zich bogen over de vragen. Christophe was zelf zo geconcentreerd dat hij op een bepaald ogenblik van zijn stoel viel. Ikzelf trachtte stante pede de antwoorden te verbeteren. Gelukkig heb ik vroeger nog les gegeven in Gent zodat ik nu Arabisch kan lezen. Nadat de beide heren alles hadden ingediend, overliep ik even, zonder de resultaten reeds te geven, een aantal belangrijke antwoorden die al dan niet correct waren ingevuld.

Vervolgens naar het zwembad. Daar vervoegden Annelies en de examinatoren (Luc, Rein en Philippe) de bende. Nog een paar laatste afspraken werden gemaakt. Daarna konden ze hun vaardigheden in het water bewijzen. Iets na 21u zat het aquatisch gedeelte erop. Op naar de cafetaria voor de deliberatie. Na rijp beraad kwamen we tot het besluit dat alle drie de kandidaten op al de door hen afgelegde onderdelen geslaagd waren.

DIGITAL CAMERA

 

DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA

Proficiat Annelies, Christophe en Joost! Nu nog enkele openwaterproeven en duikleidingen en we hebben er weer drie goede en gemotiveerde 2*duikers bij.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.